Om oss

110 år med bilsalg og verksted! Norges nest eldste bilforhandler.Maskinagentur -Merkeforhandler for Jeep, Alfa Romeo, Fiat og Fiat Professional. Alt innen bruktbil; kjøp-salg-innbytte. Merkeverksted for alle våre merker, men også Opel, GM (Cadillac, Chevrolet, GMC), SAAB i tillegg til vårt Meca verksted med kompetanse innen alle merker og modeller. Vi tar i mot alt fra små elbiler –vi er elbil sertifisert,til store varebiler og bobiler. 
 Her kan du også lagre hjulene dine på vårt dekkhotell til svært konkurransedyktige priser. 

Vi tar gjerne din nåværende bil, uansett merke og prisklasse, i innbytte. Vi ordner selvfølgelig med omregistrering og alt av nødvendig papirarbeid, så i fra oss kan du allerede i dag kjøre hjem i din nye bil. 

Alle våre brukte biler har tilstandsrapport og leveres med garanti. Det medfølger gode sommer og vinterdekk, da alle biler leveres med to sett hjul om ikke annet er spesifisert i annonsen. Bilene har nylig hatt eller vil få utført service før utlevering og er selvfølgelig EU godkjent. 

Bilene våre selges garantert uten heftelser. 

Gjennom våre samarbeidspartnere som blant andre; IF, Gjensidige og Santander Consumer Bank kan vi tilby deg meget konkurransedyktige priser innen forsikring og finansiering. 

Maskinagentur ønsker deg en trygg bilhandel og gir derfor garanti på alle våre biler om de ikke fortsatt har gjenværende nybilgaranti. 

Hos oss har du i tillegg til dette bytterett i 30 dager og 1.000 km. Selv med alle garantier i verden kan det hende at man som bilkjøper kommer i tvil dagene etter kjøpet. Maskinagentur gir deg trygghet som merkeforhandler og NBF medlem; Du har alltid rett til å bytte ut din nykjøpte bil mot en annen fra vårt store utvalg. Forutsatt at du tar kontakt med oss innen 30 dager og at bilen ikke er kjørt mer enn 1.000 km, eller nye skader er tilført. Kostnad for ny klargjøring tilkommer med kr 3.000. (Betalte og forfalte utgifter i forbindelse med finansiering, forsikring og offentlige avgifter dekkes ikke av selger)

Ta gjerne kontakt med en av våre selgere på bruktbilavdelingen for spørsmål, tilbud eller prøvekjøring 

Vi ønsker deg velkommen innom for en hyggelig bilprat. 
Personvern