Innbytte & Bilkjøp

Vi kjøper gjerne din bil

En av grunnene til at flere og flere velger å handle bil hos merkeforhandler er muligheten til å bytte inn sin gamle bil. Her hos oss på Maskinagentur vil vi gjerne vurdere din bil til innbytte, men også rent kjøp av din bil om du ønsker å selge; uansett merke og prisklasse. Bilen skal da igjennom en takst/tilstandsrapport.

Denne bruker vår takstmann ca 1,5 timer på, det er derfor en fordel om dette kan avtales på forhånd. Kunder som ikke har muligheten til å svinge innom vil bli gitt en innbyttepris «før takst» Vi går da over bilen etter ankomst våre lokaler og kommer fram til en endelig innbyttepris da. Takst lokalt fra f.eks NAF kan selvfølgelig også benyttes i slike tilfeller. Avregistrering av din tidligere bil ordner vi og selvfølgelig med her. Både elektronisk og på «gammelmåten» med signering av vognkort del 2. I og med at vi er i et samarbeide med Statens Vegvesen og har autoreg,kan dette ordnes både på kveld og i helg. Du slipper da turen inn til Biltilsynet og kan heller nyte en kopp kaffe her hos oss mens vi ordner papirarbeidet.

Noen vil velge å annonsere/ selge bilen sin selv, men da vil denne prosessen i hvert fall ha gitt deg som kunde et godt grunnlag for videresalg av egen bil om dette er ønskelig.

Personvern